POLITYKA PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH

Grupa Janisz Spółka Akcyjna CAR Republic spółka komandytowa w Pruszczu Gdańskim

Na podstawie art. 13 ust. I i 2 oraz art. 14 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/56/WE (dalej jako: RODO), które obowiązuje od dnia 25 maja 2018 r., informujemy Państwa o sposobie i celu, w jakim przetwarzamy Państwa dane osobowe (dalej jako: dane), a także o przysługujących Państwu prawach związanych z ochroną danych osobowych.

Po zapoznaniu się z niniejszą informacją nie są Państwo zobowiązani by kontaktować się ze Spółką w związku z RODO. Wystarczające jest zapoznanie się opisanymi poniżej zasadami stosowanej przez Spółkę Polityki przetwarzania danych osobowych.

1. Administratorem Państwa danych jest Grupa Janisz Spółka Akcyjna CAR Republic spółka komandytowa z siedzibą w Pruszczu Gdańskim (dalej: Spółka), z którą można się skontaktować: – pisemnie na adres: Grupa Janisz Spółka Akcyjna CAR Republic spółka komandytowa, ul. Batalionów Chłopskich 5, 83 – 000 Pruszcz Gdański;
– telefonicznie, pod numerem +48 58 320-16-16
– – e-mailowo, pod adresem: biuro@carrepublic.pl

2. Państwa dane osobowe Spółka przetwarza zgodnie z postanowieniami RODO i polskimi przepisami prawa w zakresie ochrony danych osobowych, w następujących celach.
– zawarcia i wykonania łączącej nas umowy — przez czas trwania umowy i rozliczeń po jej zakończeniu, wypełnienia obowiązków związanych z monitorowaniem spłaty należności i dochodzenia roszczeń, wykonania ciążących na Spółce obowiązków prawnych, np. wystawianie i przechowywanie faktur oraz dokumentów księgowych.

Z danych potrzebnych Spółce do realizacji obowiązków prawnych Spółka będzie korzystać: przez czas wykonania obowiązków, np. wystawienia faktury (podstawa prawna: art. 6 ust RODO) oraz przez czas, w którym przepisy prawa nakazują Spółce przechowywać dane, np. podatkowe, a także przez czas, w którym Spółka ponieść konsekwencje prawne niewykonania ciążącego na Spółce obowiązku.

3. Dane osobowe mogą być udostępnione innym odbiorcom w celu realizacji ciążącego na Spółce obowiązku prawnego. Odbiorcami mogą być w szczególności: urzędy skarbowe, instytucje upoważnione do odbioru Państwa danych na podstawie odpowiednich przepisów prawa, np. urzędy gminy, miasta.

4. Mają Państwo prawo dostępu do treści danych i żądania ich sprostowania. Ponadto mają Państwo prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeśli uważają Państwo, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy prawa.

5. Podanie Spółce Państwa danych osobowych, w tym takich jak: imię, nazwisko, PESEL, adres zamieszkania, adres siedziby, numery identyfikacji podatkowej i REGON, numer KRS, dane kontaktowe, jest dobrowolne. Jednakże w razie odmowy przekazania mi jakichkolwiek niezbędnych danych, nie jest możliwa realizacja zawartej pomiędzy nami umowy.

Nasze Marki

  • Citroen
  • BMW
  • Mercedes
  • Volkswagen
  • Honda
  • Mitsubishi
  • Lancia
  • Opel
  • Mini
  • Nissan
  • Mazda
  • Land Rover
  • Ford
  • Alfa Romeo
  • Chrysler
  • Fiat
  • Hyundai
  • Kia
  • Peugeot
  • Audi
  • Chevrolet
  • Renault
  • Skoda
  • Seat
  • Subaru
  • Suzuki
  • Volvo
  • Toyota
  • Inne marki

CarRepublic - sprzedaż aut używanych z historią serwisową

Salon sprzedaży samochodów używanych CarRepublic oferuje wyłącznie sprawdzone auta używane. Nasz salon samochodów poleasingowych mieści się w Pruszczu Gdańskim, jednak swoją ofertę kierujemy na całe województwo pomorskie, a zwłaszcza Gdańsk i całe Trójmiasto. Jeżeli nie wiesz, gdzie kupić używany samochód, który pochodzi z pewnego źródła, zgłoś się do nas, z pewnością znajdziesz auto dla siebie!

Posiadamy w ofercie mamy samochody używane wszystkich marek i wszystkich klas - od małych aut miejskich, takich jak Skoda Citigo, Suzuki Swift, poprzez popularne auta kompaktowe, np. Kia Ceed, Volskwagen Golf, Ford Focus czy Peugeot 308, po klasę średnią (np. Ford Mondeo, Volkswagen Passat, Skoda Superb, Opel Insignia), po używane samochody klasy wyższej i luksuwowe - np. BMW X5, Audi A6 czy Volvo. Sprzedajemy najpopularniejsze auta używane i poleasingowe w pomorskie:

  • Toyota Avensis
  • Volskwagen Passat
  • Volskwagen Golf
  • Opel Astra
  • Skoda Octavia
  • Skoda Fabia
  • Skoda Rapid
  • BMW
  • Audi

Naszą specjalnością są nie tylko najpopularniejsze używane samochody, w naszym salonie samochodów używanych znaleźć można nieszablonowe, ale sprawdzone i pewne auta używane. Wyróżnij się z tłumu i zobacz, jakie pojazdy znajdziesz u nas w Pruszczu Gdańskim:

  • Audi A5
  • Volvo C30
  • Mercedes A-klasa
  • Audi TT
  • Range Rover SPORT
  • Subaru Impreza WRX STI
  • Renault Twingo
  • Peugeot 108
  • Opel Adam
  • Skoda Roomster

Dla firm oferujemy samochody poleasingowe i używane użytkowe wszystkich klas:

  • Mercedes-Benz Viano
  • Renault Kangoo
  • Volkswagen Crafter
  • Volkswagen Caddy
  • Ford Transit
  • Fiat Panda

Gdzie kupić używany samochód, który będzie w idealnym stanie? Oczywiście, w firmowym salonie GRUPY Janisz - CarRepublic!

Oferujemy auta używane, które dokładnie sprawdziliśmy zarówno pod kątem mechanicznym, jak i formalnym - sprzedajemy wyłącznie samochody używane z historią serwisową. Wiele z oferowanych przez nas aut używanych to samochody poleasingowe, sprzedawane z fakturą VAT.

Skut aut używanych

Jeżeli chciałbyś sprzedać swoje auto - skontaktuj się z nami. Jeżeli posiadasz pełną historię serwisową swojego samochodu, zapraszamy do wizyty w naszym salonie aut używanych w Pruszczu Gdańskim. Może to właśnie my kupimy twój samochód!